ברכות חמות לד"ר דני בן-צבי על זכייתו ב"מלגת תגלית" של ממשלת אוסטרליה לשנים 2012-2014.

נשלח 11 בדצמ׳ 2011, 5:44 על ידי איילת בכר   [ עודכן 2 במרץ 2012, 2:13 על ידי Yotam Hod ]
ד"ר דני בן-צבי, ראש המגמה לטכנולוגיות בחינוך, חבר החוג לחינוך מתמטי והחוג ללמידה, הוראה והדרכה זכה ב"מלגת תגלית" (Discovery Project) של ממשלת אוסטרליה לשנים 2012–2014. נושא המחקר הממומן הוא: "For the sake of the argument: Developing students' inferential arguments in statistics".

המלגה הוענקה לדני ביחד עם עמיתיו Dr. Katie Makar (אוסטרליה) ו- Dr. Arthur Bakker (הולנד) על ידי האקדמיה למחקר של ממשלת אוסטרליה (ARC - Australian Research Council).

תקציר: נתונים מוסיפים בסיס, עוצמה ושכנוע לטענות בכל תחומי החיים: עבודה, חיים אזרחיים או חיים אישיים. פרויקט בינלאומי זה נועד לעצב, לפתח ולחקור תהליכי למידה של סטטיסטיקה בבית הספר בהן מפותחות מיומנויות טיעון (argumentation) של הלומדים המבצעים תהליכי הסקה (inference). הידע החדש, שיפותח במסגרת פרויקט זה, נועד להצביע על דרכים לעיצוב לומדים כאזרחי העתיד – אוריינים ביצירה ובביקורת של טיעונים מבוססי נתונים.