ברכות חמות לחברי וחברות הסגל, הסטודנטיות ובוגרות ובוגרי המגמה לטכנולוגיות בחינוך המציגים בכנס ICLS

נשלח 12 ביוני 2018, 11:28 על ידי keren aridor

אנו שמחים לברך את חברי וחברות  הסגל, הסטודנטים והסטודנטיות והבוגרות של המגמה לטכנולוגיות בחינוך, החוג להוראה, למידה על ההשתתפות הפעילה בכנס מדעי הלמידה הבינלאומי ((13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS).

הכנס יתקיים ב 23-27 ליוני, 2018 בלונדון.

אנחנו מאחלים הצלחה רבה למציגים, למציגות ולשותפיהם:

פרופ' דני בן-צבי, ד"ר שרית ברזלי, מיכל דביר,  ד"ר אילנה דובובי, ד"ר יותם הוד, אסנת זוהר, חוה בן-חורין, ד"ר שרונה ט. לוי, ד"ר שירי מור-הגני, ד"ר עדי קידרון, פרופ' יעל קלי וד"ר אורנית שגיא

Mor-Hagani, S. & Barzilai, S. (2018). Reflecting on Epistemic Ideals and Processes: Designing Opportunities for Teachers’ Epistemic Growth. Paper to be presented at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Duncan, R. G., Chinn, C. A., & Barzilai, S. (2018). Problematizing and expanding our conceptualization of evidence in science instruction. Paper to be presented at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Chinn, C. A., Duncan, R. G., Barzilai, S. & Rinehart, R. (2018). Analyzing Epistemic Growth: Applying the AIR Model to Promote and Analyze Epistemic Cognition. Full day workshop at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Hod, Y., Ben-Zvi, & Dvir, M. (2018). Interconnecting Knowledge, Experience, and Self in Humanistic Knowledge Building Communities. Paper to be presented at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Hod, Y., Yuan, G., Zhou, H., & Zhang, J. (2018). Taking on the Challenges of Learning in the Digital Age:

Grade 5 Students’ Mindsets and Strategies in Knowledge Building Communities. Paper to be presented at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Anderson, E., Gupta, A., Philip, T., Markauskaite, L., Kali, Y., Goodyear, P., Hjorth, A., & Levrini, O. (2018). Knowledge Analysis Outside the STEM Classroom. Symposium at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Kidron, A., Eylon, B-S., Gerard, L., Toutkoushian, E., Ryoo, K., Bedell, K., Swearingen, A., Clark, D., Virk, S., Barnes, J., Adams, D., Ben-Horin, H., Kali, Y., Tal, T., Sagy, O., Acosta, A., Slotta, J., Matuk, C.,  Hovey, C., Hurwich, T., Sarmiento, J. P., Chiu, J., Bywater, P., Hong, J., Osborne, J., Laurillard, D. (2018). Knowledge Integration in the Digital Age: Trajectories, Opportunities and Future Directions. Symposium at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Zohar, A.R. & Levy, S.T. (2018). The ELI-Chem Simulation: Grasping Chemical Bonding by the Hands. In D. Abrahamson (chair), Moving Forward: In Search of Synergy Across Diverse Views on the Role of Physical Movement in Design for STEM Education. In Rethinking learning in the digital age: Making the Learning Sciences count: The International Conference of the Learning Sciences (ICLS) 2018. London: International Society of the Learning Sciences.

Zohar, A.R. & Levy, S.T. (2018). Making Energy Easy: Interacting with the Forces Underlying Chemical Bonding Using ELI-Chem Simulation. Poster to be presented at the 13th International Conference of the Learning Sciences (ICLS), London, UK.

Dubovi, I., Levy, S.T., Levy, M., Zuckerman-Levin, N., & Dagan, E. (2018). “But we don’t have Beta-cells”: Agent-based models to support Health Education. In Rethinking learning in the digital age: Making the Learning Sciences count: The International Conference of the Learning Sciences (ICLS) 2018. London: International Society of the Learning Sciences.