ברכות לזוכות במלגות סילבר

נשלח 7 ביוני 2016, 3:31 על ידי keren aridor

אנחנו שמחים לבשר על תלמידות המגמה לטכנולוגיות בחינוך, הזוכות במלגות על שם רחל ואליעזר סילבר לשנת תשע"ו:

הפרוייקט המחקרי

1. אורנית שגיא

עיצוב ומחקר סביבות למידה משלבות טכנולוגיה המעודדות תרבות למידה מוכוונת ערכים פנימיים, ופיתוח מורים כמעצבים וכמעצבים-חוקרים; עיצוב לאנקלטורציה; האקולוגיה של השותפים השונים במדע אזרחי

2. אסנת זוהר

התפתחותם של ידע אינטואיטיבי, סנסורי-מוטורי ומושגי אודות הקשר הכימי מתוך פעילות בסביבת למידה מעוגנות-גוף מתפתחת ומתעצבת

3. חוה בן-חורין אברמסקי

פיתוח אוריינות סוציו-מדעית בקהילות ידע וחקר בכתה חכמה

4. מיכל דביר

חשיבה על מודלים ומידול סטטיסטיים בקרב ילדים צעירים במסגרת חקר נתונים

5. סיגל סמון

למידת כימיה בגישה מערכתית אמרג'נטית: דפוסי חשיבה ומרכיבים עיצוביים

6. עטר רון

חשיבה על התפלגות אצל ילדים צעירים (כיתה ה'), בעת חקירה, הסקה ומידול של נתונים בסביבת חקר טכנולוגית

7. ענבל גילדין

פיתוח היכולת הייצוגית של מורים  בעזרת התערבות פדגוגית ממוקדת  בסביבה עתירת טכנולוגיה

רחל ואליעזר סילבר ז"ל ראו בהוראה ובחינוך אמצעי להשגה של עצמאות כלכלית ורוחנית, הן ברמה האישית והן ברמת הכלל, ופעלו לשם כך במהלך חייהם. קרן ההנצחה אשר הוקמה בשנת 2014 מתוך עזבונם, שמה לה למטרה לבטא את רוחם זו. לאור הישגיה האקדמיים יוצאי הדופן של המגמה לטכנולוגיות בחינוך, הישגים שבזכותם נבחרה על ידי משרד החינוך והמועצה להשכלה גבוהה להוביל את מרכז המצוינות הישראלי (LINKS I-CORE) לחקר למידה בחברת המידע, בחרה בה קרן ההנצחה לשם מתן מלגות הצטיינות לתלמידי מחקר (תואר שני, שלישי ובתר-דוקטורט) במהלך חמש השנים האקדמיות תשע"ה - תשע"ט.

טקס הענקת המלגות יתקיים עם סיום שנת הלימודים, ב 15.6.2016, במסגרת ה"יום הפתוח" של המגמה לטכנולוגיות בחינוך. במסגרת הטקס, יוענקו מלגות ההצטיינות לתלמידות המחקר לתואר שני, שלישי ובתר-דוקטורט במגמה לטכנולוגיות בחינוך, במעמד קהילת המגמה, בני המשפחה ואורחים. הזוכות המאושרות ישתפו את הקהל במחקריהן בקצרה.