ברכות לזוכות ולזוכים במלגת סילבר תשע"ח

נשלח 4 ביוני 2018, 2:43 על ידי קרן ארידור   [ עודכן 7 ביוני 2018, 6:12 על ידי keren aridor ]

אנחנו שמחים לבשר על תלמידי ותלמידות המגמה לטכנולוגיות בחינוך, הזוכים במלגות על שם רחל ואליעזר סילבר לשנת תשע"ח:

רחל ואליעזר סילבר ז"ל ראו בהוראה ובחינוך אמצעי להשגה של עצמאות כלכלית ורוחנית, הן ברמה האישית והן ברמת הכלל, ופעלו לשם כך במהלך חייהם. קרן ההנצחה אשר הוקמה בשנת 2014 מתוך עזבונם, שמה לה למטרה לבטא את רוחם זו. לאור הישגיה האקדמיים יוצאי הדופן של המגמה לטכנולוגיות בחינוך, הישגים שבזכותם נבחרה על ידי משרד החינוך והמועצה להשכלה גבוהה להוביל את מרכז המצוינות הישראלי (LINKS I-CORE) לחקר למידה בחברת המידע, בחרה בה קרן ההנצחה לשם מתן מלגות הצטיינות לתלמידי מחקר (תואר שני, שלישי ובתר-דוקטורט) זו השנה הרביעית.

טקס הענקת המלגות יתקיים עם סיום שנת הלימודים, ב 13.6.2018, במסגרת ה"יום הפתוח" של המגמה לטכנולוגיות בחינוך. במסגרת הטקס, יוענקו מלגות ההצטיינות לתלמידי המחקר לתואר שני ושלישי במגמה לטכנולוגיות בחינוך, במעמד קהילת המגמה, בני המשפחה ואורחים. הזוכים ישתפו את הקהל במחקריהן בקצרה.