חברי המגמה מארחים וובינר בנושא "משחקים דיגיטליים ללמידה"

נשלח 27 בינו׳ 2013, 3:55 על ידי Yotam Hod   [ עודכן 27 בינו׳ 2013, 4:00 ]
ביום רביעי, י"ט בשבט תשע"ג, (30.1.2013, 20:00-21:30) ד"ר שרית ברזלי, מרצה במגמה לטכנולוגיות בחינוך, ויקי דיין, דוקטורנט במגמה לטכנולוגיות בחינוך, מארחים וובינר על משחקים דיגיטליים ללמידה. במשחקי מחשב גלום פוטנציאל רב לאפשר תהליכי למידה חווייתיים ומשמעותיים. אולם בדרך למימוש הפוטנציאל הזה קיימים אתגרים עיצוביים, הוראתיים ותרבותיים. לפרטים נוספים לחצו על הקישור המופיע מטה.

להרשמה למפגש היכנסו לקישור, לחצו על הכפתור "להרשמה" (למטה), מלאו את פרטיכם כ"לקוח חדש" ולחצו על "בצע הזמנה" (למטה). ההשתתפות ללא עלות ומזכה בצבירת שעות לגמול השתלמות. הדיווח נעשה לפי טופס ההרשמה.

ד"ר שרית ברזלי
תדון במקצת מהאתגרים והדילמות בדרך לשילוב משחקי מחשב בלמידה
ובהוראה, כגון המתח בין תרבות משחקי המחשב לתרבות בית הספר, האתגר של שילוב מטרות משחק ומטרות למידה, והדרכים ליצירת הזדמנויות ללמידה משמעותית ממשחק.

ד"ר שרית ברזלי מרצה במגמה לטכנולוגיות בחינוך בפקולטה לחינוך באוניברסיטת חיפה. בעבר ניהלה ד"ר ברזילי את מחלקת הפיתוח הפדגוגי של עמותת סנונית לקידום  החינוך המתוקשב והובילה את פיתוחן של סביבות למידה מבוססות משחק.

יקי דיין יציג דוגמאות למתחים אלה הנחשפים במחקר שנערך באוניברסיטת חיפה (פרופ' יעל קלי ויקי דיין) על סביבת המשחק "קווסט אטלנטיס", משחק רציני לקידום למידת מדעים שפותח בארה"ב באוניברסיטאות אינדיאנה ואריזונה.

יקי דיין דוקטורנט באוניברסיטת חיפה, במגמה לטכנולוגיות בחינוך, חוקר שימוש במשחקים רציניים לקידום למידת מדעים בשעות הפנאי. לאחר קריירה רבת שנים בשיווק בין-לאומי בהייטק, יקי מתמחה היום בשילוב מחשבי לוח (טאבלטים) בחינוך, והוסמך על ידי אפל באנגליה להדריך ולהטמיע אייפדים ואפליקציות iOS בחינוך, בהוראה ובהדרכה.

Ċ
Yotam Hod,