הכנס השנתי ה-14 ע"ש יצחק שפירא

נשלח 16 בדצמ׳ 2017, 23:54 על ידי keren aridor

www.reali.org.il    |   בית הספר הריאלי העברי בחיפה, תשע"ח 2017
הכנס הפדגוגי השנתי על שם יצחק שפירא - כשאת אומרת טכנולוגיה למה את מתכוונת?

כשאתם אומרים טכנולוגיה למה אתם מתכוונים?

בית הספר הריאלי העברי בחיפה, אוניברסיטת חיפה - המגמה לטכנולוגיות בחינוך, פאבלאב-מדעטק, קבוצת collective creative, מזמינים אתכם - אנשי חינוך - לשתף את הקהילה המקצועית שלנו במהלכי הוראה-למידה.

סמנו את המועד: הכנס יתקיים ביום א', י' אדר, 25.2.18 בקמפוס בית בירם, שד' אבא חושי 15, חיפה.

ההשתתפות בכנס אינה כרוכה בתשלום, אולם נדרשת הרשמה מראש.

למבקשים להציג בכנס: שימו לב למועד האחרון להגשת ההצעות - 25.12.17. היכנסו לאתר הכנס על מנת להגיש את ההצעות.

לחצו כאן להרשמה באתר הכנס

כמסורת בית הספר, יתקיים הכנס הפדגוגי השנתי ע"ש יצחק שפירא - "כשאתם אומרים טכנולוגיה, למה אתם מתכוונים?". הכנס מהווה הזדמנות לשיתוף פדגוגי בין אנשי חינוך וללמידת עמיתים, באשר ליוזמות ולתהליכים פדגוגיים פורצי דרך.
הכנס ה-14 יעסוק בסוגיות הנובעות מן השילוב של טכנולוגיה וחינוך.

הטכנולוגיה מהווה חלק בלתי נפרד מחיינו, ולאחרונה מתעניינת מערכת החינוך באפשרויות הפדגוגיות הגלומות בה. שילובה בסדר היום של בית הספר מעלה סוגיות ותהיות, והן לב ליבו של כנס זה. בין הסוגיות שנשמח לדון בהן (ולא רק בהן) ניתן למנות:

- מרחבים חלופיים למרחב הפיזי – הכיתה
    - חששות המתלווים לשימוש בטכנולוגיה בבית הספר
    - סמכות הידע ואתגריה בעידן הטכנולוגיה
    - טכנולוגיה, אתיקה וחברה
    - תפיסות והגות באשר ליחסי הגומלין שבין הטכנולוגיה לפדגוגיה
    - סיפורי התנסות כהשראה פדגוגית
    - סדנאות התנסות

בכנס שפירא ננסה לעמוד על סוגיות אלו ואחרות מנקודת מבטו של המורה.

אנו מזמינים אתכם, שוחרי חינוך וטכנולוגיה, להציג בכנס, לשתף את עמיתיכם במהלכים הפדגוגיים שפיתחתם ולאפשר שיח פורה, אשר יעורר חשיבה באשר למהלכים עתידיים.

בכנס יהיו מושבים מסוגים מגוונים: הרצאות, פאנלים, סדנאות, שולחנות עגולים, פוסטרים ומיצגים בתערוכות.

באתר תוכלו למצוא פרטים לגבי האופן שבו ניתן להגיש הצעות להצגה של מהלכים פדגוגיים בכנס.

מועד אחרון להגשת הצעות: יום ב' ה-25.12.2017, ז' בטבת תשע"ח.

בברכה,
חברי הצוות בוועדת ההיגוי של כנס שפירא