הענקת תואר מוסמך לבוגרי המגמה תשע"א

נשלח 19 ביוני 2011, 3:00 על ידי איילת בכר   [ עודכן 19 ביוני 2011, 22:59 על ידי Dani Ben-Zvi ]
היום, יום א', 19.6.2011, יתקיים טקס הענקת תואר מוסמך תשע"א.

מבין 2,030 המסיימים השנה באוניברסיטת חיפה, אנו חוגגים את סיום לימודיהם של חמישה תלמידי המגמה לטכנולוגיות בחינוך:

1. דליה אופדנברך-יונקר (עבודת מחקר על "הערכה מתוקשבת של תוצרי עמיתים כאסטרטגית הוראה בבית הספר היסודי", בהנחיית פרופ' מיקי רונן ודר' דני בן-צבי)
  2. ילנה יארושנקו (עבודת מחקר על "סגירות קוגניטיבית והתנהגות של חיפוש מידע באינטרנט", בהנחיית פרופ' עזי ברק)
  3. אלעד יעקובסון (עבודת גמר על "בחינת השפעת השימוש בסביבת גיאומטריה דינאמית (DGE) על פתרון שאלות השוואה כמותית בגיאומטריה בבחינה הפסיכומטרית", בהנחיית פרופ' מיכל ירושלמי) – מצטיין הדיקן ללימודים מתקדמים של אוניברסיטת חיפה!
  4. יעל נסים (עבודת גמר על "תפיסת מורים למדעים את תפקידם ואסטרטגיות הוראה בהן הם משתמשים בשלבם טכנולוגיות מידע ותקשורת", בהנחיית דר' מירי ברק ודר' דני בן-צבי)
  5. רויטל פלג יצחקי (ראשונת המסיימים במגמה בתואר שני ללא עבודת גמר)

אנו גאים בהישגי המוסמכים של המגמה ומאחלים להם הצלחה בהמשך דרכם. נברך את כל בני המשפחות, שתרמו ותמכו לאורך הדרך ואת המנחים אשר שקדו וטפחו את המוסמכים ועבודותיהם.