הרצאה של פרופ' דני בן-צבי במסגרת סדרת סמינרים של מדעי הלמידה DANCE ב- Carnegie Mellon University.

נשלח 21 במרץ 2017, 12:51 על ידי keren aridor   [ עודכן 23 במרץ 2017, 0:11 ]

אנו שמחים לבשר על הרצאה משודרת של פרופ' דני בן-צבי, מהחוג ללמידה, הוראה והדרכה והחוג לחינוך מתמטי שתתקיים במסגרת סדרת סמינרים של מדעי הלמידה DANCE ב- Carnegie Mellon University. ההרצאה תשודר ב- 27 במרץ, בשעה 12 בצהרים, שעון EST (שעה 19:00 שעון ישראל).

הרצאתו של פרופ' בן-צבי תעסוק באקולוגיה מוגברת-טכנולוגיה המכונה "קישורים", בהקשר של למידה והוראה של סטטיסטיקה. ההרצאה תציג מבט-על רפלקטיבי על עשרות שנות מחקר על הוראת הסטטיסטיקה באמצעות שימוש בכלים אלו.

פרופ' דני בן צבי הוא חבר ההנהלה האקדמית של LINKS I-CORE ומכהן כראש היחידה האוניברסיטאית להוראה נתמכת מחשב, ראש המגמה לטכנולוגיות בחינוך ויו"ר הוועדה ללימודים מתקדמים בחוג לחינוך מתמטי. תחומרי ההתמחות שלו הם: קהילות למידה שיתופיות עתירות טכנולוגיה, עיצוב סביבות למידה עתירות טכנולוגיה, פיתוח חשיבה מטא-קוגניטיבית והבנה מושגית, הוראה ולמידה של חקר נתונים, חשיבה סטטיסטית וחשיבה בתנאי אי-וודאות, כלים טכנולוגיים ללמידת סטטיסטיקה.

קישור להרצאה.

עוד מידע על סדרת הסמינרים באתר - dance.cs.cmu.edu/talks

ראו הודעה באתר הפקולטה לחינוך, אוניברסיטת חיפה.