נציגות המגמה לטכנולוגיות בחינוך בכנס צ'ייס לחקר חדשנות וטכנולוגיות למידה 2012

נשלח 20 בפבר׳ 2012, 5:52 על ידי איילת בכר   [ עודכן 28 בפבר׳ 2012, 11:50 על ידי Yotam Hod ]

כמדי שנה המגמה השתתפה בכנס צ'ייס לחקר חדשנות וטכנולוגיות למידה "האדם הלומד בעידן הטכנולוגי". מטרות הכנס: לשמש במה להצגת מחקרים העוסקים בטכנולוגיות למידה ובחדשנות, לקדם קיומו של דיאלוג מחקרי-אקדמי על נושאים אלו, ולתרום לגיבושה של קהילת חוקרים בתחומי החדשנות וטכנולוגיות הלמידה בישראל. כמדי שנה השתתפו תלמידי המגמה באופן פעיל בדיונים וחלקם אף הציגו את עבודתם.

תלמידי המגמה, שהציגו בכנס צ'ייס 2012:

1. יותם הוד (בהדרכת דר' דני בן-צבי) - "אנקלטורציה בפעולה: פיתוח הבנה של סטודנטים על קהילות למידה בכיתות עתירות טכנולוגיה"  (לקריאת קובץ PDF)

2. נאדרה בשארה סאלח וג'אדה בשארה (בהדרכת דר' ישי מור) - "למידה באמצעות חוויית עיצוב משחק מבוסס מקום"(Poster) (לקריאת קובץ PDF)

3. אורית מוגילובסקי - "בני נוער לומדים אחרת: השימוש ב'מדריך נייד חכם' בפעילות חינוכית במוזיאון הכט" (לקריאת קובץ PDF)

4. אורנית שגיא (בהדרכת פרופ' יעל קלי) - "קידום תרבות למידה מוטית ערכים פנימיים בקורסים גדולים באקדמיה: הערך המוסף של הטכנולוגיה" (לקריאת קובץ PDF)

חברי סגל המגמה, שהשתתפו באופן פעיל בכנס:

• פרופ' יעל קלי ודר' דני בן-צבי - חברי וועדת התוכנית

• פרופ' יעל קלי - הנחתה את מפגש הסטודנטים עם Prof. Barry Wellman ואת המושב על "תפיסות לומדים ומלמדים את הלמידה וההוראה המקוונת".

כמו כן שלוחה תודה לכל מי שסייע בארגון ההשתפות שלנו בכנס:

• ארגון הסעות: ג'אדה בשארה וזהבה הלל
  • ארגון השתתפות המגמה בכנס: יותם הוד