יום פתוח במגמה לטכנולוגיות בחינוך- 1.6.2011

נשלח 12 ביוני 2011, 1:27 על ידי איילת בכר   [ עודכן 14 ביוני 2011, 13:55 על ידי Yishay Mor ]

לרגל סיום סמסטר ב', שנה"ל תשע"א נערך ביום רביעי, ה- 1.6.11 יום פתוח במגמה לטכנולוגיות בחינוך, שבו התקיימו מספר אירועים ייחודיים במסגרת קורסים שונים במגמה ומפגשים חגיגיים.

היום המיוחד נפתח בתערוכת פוסטרים ממוחשבים, בו הציגו סטודנטים את סביבות הלמידה השיתופיות שפותחו במסגרת שני קורסים במגמה לטכנולוגיות בחינוך: ”פרויקט גמר - חלק א‘“ בהנחיית פרופ‘ יעל קלי ואורנית שגיא ו-”למידה ניידת“ בהנחיית ד“ר ישי מור. התערוכה התקיימה בשלושה מושבים רצופים. לצפייה ברשימת הפוסטרים הממוחשבים לחצו כאן. התערוכה נחתמה בברכות שניתנו מראש המגמה ד"ר דני בן-צבי וראש החוג ללמידה, הוראה והדרכה, פרופ' לילי אורלנד-ברק.

לאחר מכן התקיים אירוע ייחודי ומשותף של הקורסים "למידה פרויקטונית (PBL)", בהנחיית ד"ר דני בן-צבי ויותם הוד והקורס "עיצוב סביבות למידה טכנולוגיות", בהנחיית פרופ' יעל קלי ויקי דיין. בחלקו הראשון של האירוע, השתתפו סטודנטים ללימודים מתקדמים, מומחים מן השדה ואנשי סגל בכירים בפקולטה לחינוך באירוע הערכת עמיתים בקורס PBL, והעריכו את מידת ההבנה ויכולת ההסבר של הסטודנטים בנושאים שונים הקשורים ל- PBL. בחלקו השני של האירוע, סטודנטים הציגו סרטוני וידאו שהם הפיקו בקורס 'עיצוב סביבות למידה טכנולוגיות' וקיימו דיון לגבי ערכם הפוטנציאלי של הסרטונים לקהילת המגמה ולקהילות נרחבות יותר.

לקראת תום היום המיוחד נפגשו כל חברי קהילת המגמה לטכנולוגיות בחינוך להרמת כוסית וברכות לציון סיום שנה"ל תשע"א. לקריאת ברכתו המרגשת של אשר מוצני, תלמיד שנה ב' במגמה לטכנולוגיות בחינוך, אשר נישאה בטקס – לחצו כאן.

היום הפתוח נחתם במפגש הקהילה המורחבת של המגמה: תלמידי שנים א', ב' ו-ג' ותלמידי התכנית הייעודית- "ערים דיגיטליות".

לחץ כאן לצפייה בתמונות מהיום הפתוח