פוסט דוקטורט בחינוך באוניברסיטה הפתוחה

נשלח 14 במאי 2018, 0:37 על ידי keren aridor

פוסט דוקטורט בחינוך באוניברסיטה הפתוחה

משרת מחקר (פוסט-דוקטורט) במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה, האוניברסיטה הפתוחה. המשרה מיועדת לבוגרי תואר שלישי בחינוך או בתחומים משיקים.

דרוש בוגר תואר שלישי או דוקטורנט לאחר הגשת העבודה לשיפוט להשתלבות במחקר רחב-היקף העוסק בפיתוח מיומנויות אוריינות דיגיטלית בתחום השפה העברית במערכת החינוך. המחקר נערך ע"י צוות חוקרים מהמחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה: פרופ' אינה בלאו, ד"ר גל בן-יהודה ופרופ' יורם עשת-אלקלעי. העסקה לשנה עם אפשרות הארכה עד שלוש שנים. תחילת העבודה – קיץ 2018.

מוזמנים להגיש מועמדות בעלי ידע מעמיק בתהליכי למידה ובפדגוגיה. נדרשת היכרות עם מערכת החינוך ורקע בתחום טכנולוגיות למידה. רקע בתחום שפה ו\או רקע בהדרכת עובדי הוראה – יתרון. כמו כן, נדרש ידע בשיטות מחקר כמותיות. יכולת עבודה עם תוכנות סטטיסטיות - יתרון.

במסגרת התפקיד נדרשת יכולת עבודה עצמאית והובלת קבוצת עוזרי מחקר. התפקיד כולל הגעה לבתי ספר והשתתפות בפגישות עבודה בקמפוס האוניברסיטה הפתוחה ברעננה. קיימת אופציה להנחיית סטודנטים לתואר שני.

מועמדים מתאימים מוזמנים לשלוח קורות חיים ופרטי קשר של ממליצים לפרופ' אינה בלאו inabl@openu.ac.il, ד"ר גל בן-יהודה galby@openu.ac.il , ופרופ' יורם עשת-אלקלעי yorames@openu.ac.il.

המודעה מיועדת לגברים ונשים כאחד.