קרן מלגות הצטיינות לתלמידי המחקר של המגמה לטכנולוגיות בחינוך

נשלח 11 במאי 2014, 23:04 על ידי Yotam Hod   [ עודכן 11 במאי 2014, 23:10 ]
קרן ההנצחה לזכרם של רחל ואליעזר סילבר ז"ל בחרה במגמה לטכנולוגיות בחינוך לשם מתן מלגות הצטיינות לתלמידי המחקר של המגמה במהלך חמש השנים האקדמיות הקרובות. המגמה לטכנולוגיות בחינוך נבחרה על ידי הקרן בזכות הישגיה האקדמאיים יוצאי הדופן, הישגים שבזכותם המגמה נבחרה על ידי משרד החינוך והמועצה להשכלה גבוהה להוביל את מרכז המצוינות הישראלי לחקר למידה בחברת המידע (LINKS I-CORE).

המגמה לטכנולוגיות בחינוך עוסקת במחקר, פיתוח ויישום של תכניות חינוכיות בסביבות עתירות טכנולוגיה במערכות חינוכיות, קהילתיות, ארגוניות, תעשייתיות וממשלתיות. תכנית הלימודים מייעדת את בוגרי המגמה להשתלב במגוון תחומי תעסוקה עתירי טכנולוגיה, בעיקר במערכות חינוך פורמליות ובלתי-פורמליות, אך גם במחלקות הדרכה של ארגונים שונים כולל תעשיות עתירות טכנולוגיה (הי-טק), בעיצוב ובפיתוח של תוכנות ומשחקים חינוכיים, ובהוראה במוסדות להשכלה גבוהה ובמכללות למורים.

כספי התרומה מיועדים להענקת מלגות הצטיינות לתלמידי מחקר בתואר שני, תואר שלישי ולתלמידי פוסט-דוקטורט הלומדים במסגרת המגמה לטכנולוגיות בחינוך.

אנו בטוחים כי התרומה הנדיבה תסייע לאוניברסיטה להקים דור של תלמידים וחוקרים מצויינים בתחום של טכנולוגיות למידה והוראה.

פרטים נוספים יימסרו בקרוב