ארוע פתיחה תשע"ג יצא לדרך!

נשלח 5 בספט׳ 2012, 10:04 על ידי Yotam Hod   [ עודכן 5 בספט׳ 2012, 23:52 על ידי Dani Ben-Zvi ]
ב- 5.9.2012, המגמה לטכנולוגיה בחינוך אירחה את הסטודנטים שלה למפגש פתיחה של שנת הלימודים תשע"ג. פרופ' יעל קלי, ראש המגמה, פתחה את הבוקר עם מילים חמות. אחריה, הסטודנטים בורכו על ידי דיקן הפקולטה לחינוך (פרופ' לילי אורלנד-ברק) וראש החוג ללמידה, הוראה והדרכה (ד"ר אריה קיזל). הסטודנטים קיבלו סקירה של הקורסים ונפגשו עם סגל הפקולטה החדש, ד"ר שרית ברזלי וד"ר אורן גולן. לאחר מכן, התלמידים פוצלו לקבוצות שיח.

בשעת הצהריים, התלמידים החדשים עסקו בפעילות של גיבוש קבוצתי ולקחו צעדים הראשונים בבניית הקהילה תוך כדי שימוש ב- Google Apps. הסטודנטים החדשים התנסו בבנית דפי אינטרנט ובהם שתפו את שלמדו על בני זוגם לעבודה, בעוד שסטודנטים של שנה ב' דנו על נושאים של שנת הלימודים הקרבה.

אנו מודים לכולם על יום נפלא ומאחלים לכם מנוחה עירנית לפני תחילת שנת הלימודים החדשה!