ייצוג המגמה לטכנולוגיות בחינוך בכנס צ'ייס 2013

נשלח 3 בינו׳ 2013, 23:00 על ידי Yotam Hod   [ עודכן 3 בינו׳ 2013, 23:01 ]
בואו לקחת חלק ולתמוך בסגל ובסטודנטים המציגים בכנס השמיני לחקר חדשנות וטכנולוגיות למידה – האדם הלומד בעידן הטכנולוגי! הכנס יתקיים בימים שלישי ורביעי, 19-20 לפברואר (בחופשת הסמסטר) באוניברסיטה הפתוחה ברעננה.

להלן רשימת  ההצגות בכנס שבהן ישתתפו סטודנטים וחברי סגל מהמגמה:

חשיבה אפיסטמית והבנת נקודות המבט של מקורות מקוונים מרובים

שרית ברזלי (אוניברסיטת חיפה), יורם עשת-אלקלעי (האוניברסיטה הפתוחה).

תרבות למידה והוראה בחינוך הגבוה: תפקיד הטכנולוגיה בהיפוך מעגל הקסמים

אורנית שגיא (הטכניון), יעל קלי (אוניברסיטת חיפה)

רתימת הטכנולוגיה לאינטגרציה בין סביבות למידה מרובות: המקרה של קורס ניתוח יצירות אמנות

אורית מוגילבסקי (אוניברסיטת חיפה), יעל קלי (אוניברסיטת חיפה), צביקה קופליק (אוניברסיטת חיפה), אורנית שגיא (אוניברסיטת חיפה).

למידה של מושגים בכימיה דרך חקירת מודלים ממוחשבים מבוססי-סוכנים בקרב תלמידי חטיבת ביניים.

סיגל סמון (אוניברסיטת חיפה), שרונה ט. לוי (אוניברסיטת חיפה)

דפוסי העצמה של מובילי תקשוב וחזקות בית ספריות בהטמעת תוכנית התקשוב הלאומית

אורית אבידב-אונגר (המכללה האקדמית אחוה, האוניברסיטה הפתוחה), תמר שמיר-ענבל (אוניברסיטת חיפה, משרד החינוך).

הצגות של חברי סגל וסטודנטים נוספים מאוניברסיטת חיפה

תיעוד תהליך למידת חקר בבלוג קבוצתי – הערך המוסף ללמידה משמעותית רפלקטיבית  למרצה ולסטודנט

רות אש-ארגייל (אוניברסיטת חיפה)

צ'אט כ'הפרעה מתמשכת' לביצוע משימה קוגניטיבית

אילת חן לוי (אוניברסיטת חיפה), שיזף רפאלי (אוניברסיטת חיפה), ירון אריאל (המכללה האקדמית עמק יזרעאל)

תפיסת חומרתן של התנהגויות המפרות את כללי היושרה האקדמית בקרב סטודנטים – השוואה בין קורסים פרונטאליים ומתוקשבים.

יהודה פלד (המכללה האקדמית גליל מערבי; מכללת אוהלו), יובב עשת (המכללה האקדמית גליל מערבי;  אוניברסיטת חיפה), קרן גרינאוצקי (המכללה האקדמית גליל מערבי; אוניברסיטת חיפה).

משפט בעידן טכנולוגיות המידע (מושב נעילה)

פרופ' ניבה אלקין-קורן (אוניברסיטת חיפה)

ניהול מבוסס נתונים: עיון בדגם של ניהול תכנית תקשוב מבוסס נתוני הערכה

צביה אלגלי (אוניברסיטת חיפה), סיגל ריינדרס-כפרי (אוניברסיטת חיפה), סיגלית ורדי (משרד החינוך)