אודות‏ > ‏הודעות‏ > ‏

חינוך טכנולוגי - פניה מסטודנט המגמה יקי דיין

נשלח 29 באוג׳ 2011, 2:20 על ידי איילת בכר   [ עודכן 29 באוג׳ 2011, 2:23 על ידי keren aridor ]
שלום לכל חברי ועמיתי באוניברסיטה,

אני שמח לבשר שמוניתי לתפקיד של ראש תחום חינוך טכנולוגי במט"ח (מרכז לטכנולוגיה חינוכית). לא לדאוג - אני לא עוזב את הלימודים.... שלושה ימים בשבוע אקדיש למט"ח, ויומיים להמשך לימודי הדוקטורט באוניברסיטה.

זה מרגש להיות בגוף תוסס ומוביל כמו מט"ח ולזכות בהזדמנות ליזום להוביל פרויקטים שיכולים גם ליישם את כל מה שאנחנו לומדים. לעשיה בתפקיד זה יש כל כך הרבה מימדים - חברתיים, חינוכיים, טכנולוגיים, אקדמיים.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולבקש מכם - תתחילו להפציץ אותי ברעיונות, יזמויות, שיתופי פעולה אפשריים, מחקרים שאפשר לעשות ביחד, פרויקטים שניתן להגשים. אין שום רעיון ראוי שלא שווה שנדחוף - בין אם זה למידה באמצעות משחקים, טאבלטים והתקנים ניידים, פרויקטים במגזר הערבי או פרויקטים משולבי מגזר... אצלי הכל עדיין פתוח... אני משוכנע שיש מה ליזום ביחד בערים הדיגיטליות שלנו, למשל...

אני גם מבקש ללמוד מכם - מה חסר לכם בשטח, מה מתבקש לדעתכם לעשות.. הסלולרי שלי 0542-440880, ותמצאו אותי בקלות גם בפייסבוק, לינקדאין וסקייפ..
תודה, יקי