אודות‏ > ‏הודעות‏ > ‏

אירוע פתיחת שנת הלימודים תשע"א של הפקולטה חינוך, 13/10/2010

נשלח 9 באוק׳ 2010, 11:05 על ידי Yotam Hod   [ עודכן 9 באוק׳ 2010, 11:06 על ידי keren aridor ]

מפגש לתלמידי תואר שני שנה א' בפקולטה לחינוך, יום רביעי, 13 באוקטובר 2010, 11:00–16:00

לתלמידי המגמה לטכנולוגיות בחינוך שלום רב!

אנו שמחים להזמינכם למפגש לתלמידי תואר שני שנה א' בפקולטה לחינוך. מפגש זה כולל נושאים, שלא נכללו במפגש של תלמידי המגמה שהתקיים לפני מספר שבועות.

המפגש יכלול הדרכה על השימוש בספריית האוניברסיטה, ומפגש הכרות עם הפקולטה לחינוך - מפגש בין תלמידים חדשים לתואר שני, ראשי החוגים וחברי הסגל בפקולטה לחינוך.

חלק א: הדרכה על השימוש בספריה

ההדרכה תתקיים, בין השעות 11:00 – 13:00 בחדרים 570 ו- 571, בבנין הראשי (קומת ה- 500), אוניברסיטת חיפה.

ההדרכה תסתיים בסיור מודרך בספריה. השתתפותכם בהדרכה חיונית.

חלק ב: מפגש הכרות עם הפקולטה לחינוך

המפגש יתקיים לאחר ההדרכה בספרייה, בין השעות 14:00 – 16:00, בחדר 5009, בבניין רבין, אוניברסיטת חיפה.

במפגש יוצגו החוגים בפקולטה ותוכנית הלימודים, מידע לגבי הרשות ללימודים מתקדמים, זכויותיכם וחובותיכם בהקשר ללימודים, מסלולי לימוד עם תיזה וללא תיזה, פעילויות אגודת הסטודנטים, יחידת המחשוב של הפקולטה, והיחידה לתמיכה בלקויות למידה (יה"ל). במפגש יוגש כיבוד קל.

(לאחר המפגש המרכזי תהיה חלוקה למפגשים לפי החוגים והתוכניות השונות. מכיוון שקיימנו כבר מפגש של המגמה לא יתקיים מפגש של תלמידי המגמה.)

נוכחותכם חשובה מאוד, שכן במפגש זה יוצגו נושאים שונים החשובים להצלחתכם בלימודים!

אנא מסרו הודעה למזכירות החוג (כוכבה סג"ל) אם אינכם יכולים להגיע.

בברכה,

פרופ' עפרה מייזלס, דיקן הפקולטה לחינוך